Allt och inget Midnattsloppet

Bryt ihop och gå vidare

26 dagar kvar! Mon dieu! Dios mío! Kan tiden bara lugna sig en aning? 

Alla andra Midnattsloppsambassadörer bloggar ut världens pepp och verkar vara i sitt livs form och här sitter jag och drar ner alla med mina ur-form-inlägg. Men vad gör man? Formen kommer och går och det är sant att den försvinner enormt mycket snabbare än den kom om man börjar slappa… Jag skulle ju vara mitt snabbaste, mest vältränade jag nu! Så kom sommaren med resor och jobb och semester och värmeböljor och ställde till det. Känner någon igen sig, eller är det bara jag?

bild 2

Men så kom molnen till slut och skam den som ger sig. 26 dagar är ganska mycket om man tänker efter (för ett år sedan hade jag sprungit som mest 3 km och lyckades ändå ta mig runt Midnattsloppet) och jag kommer göra allt jag kan för att göra ett bra Midnattslopp. De senaste två dagarna har det blivit två rundor, visserligen sjukt jobbiga, men två rundor nonetheless. Sprang knappt 5 km igår, och var helt färdig efteråt, men å andra sidan sprang jag snabbare än jag brukar så det var väl att vänta. Imorgon ska jag passa på att köra ett ordentligt backpass nu när jag är i Luleå och har nära till slalombacken. Självplågaren i mig ser fram emot det. Älskar backpass litegrann, man känner sig alltid så mycket starkare nästa gång man kör en vanlig löprunda.

Men nu ska jag vila mina trötta ben, läsa en bok och invänta åskan.

Må väl!

 

 Publicerat i Midnattsloppsbloggen 28/7

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Rund är också en form!
  31 juli, 2014 at 08:33

  Det Ä.R. jobbigare att ta sig ut i värmen…! Det är inte bara du.
  Ibland får man helt enkelt tvinga sig lite grann. Men du kommer fixa loppet! 🙂

  Kram M

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: