Allt och inget Midnattsloppet

Hola Suecia!

Är åter i Sverige efter tre intensiva veckors jobb i Spanien. Det är grymt kul att jobba på språkresa, men också väldigt väldigt slitsamt…

Så hur har det gått med träningen? undrar ni.
Ja, förutom det lilla jag har instagrammat under resan har det inte varit något… Det var svårt att få till! Helt ärligt så var det tiden som saknades. Jag tycker ju egentligen att tidsbrist är en kass ursäkt, men då de timmarna under dagen då man var ledig var just då solen stod som högst – ja, då blev det lite svårt. Men ett par rundor blev det i alla fall, och jag hoppas att all vardagsmotion (som verkligen var MASSOR) åtminstone har gjort att jag vidhållit löpformen. Bättre har jag då inte blivit.

Ikväll ska jag sätta mig och försöka planera upp träningen. Nu blir det fullt fokus den närmsta månaden. Fattar inte hur snart Midnattsloppet är.

IMG_0311Har i alla fall vardagsmotionerat backe upp och backe ner. Alltid något. 

Publicerat i Midnattsloppsbloggen 23/7

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: