Allt och inget Midnattsloppet

Upp och ner

Yes, jag tror att jag är med i leken igen! En liten ögonöppnare de senaste springturerna då formen känts… jaa.. sådär, så nu är det bara att ligga i. Igår blev det därför backspring i slalombacken på Ormberget. Det var tungt men nödvändigt.

bild 4

bild 3

Fem gånger upp och ner för halva backen, började må illa och känna att det var svårt att andas. Men ibland brukar jag tänka: ”Om det inte gör ont blir man inte bättre.” Det är eventuellt inte sant, men man kan ju låtsas. Efter att jag hade hyperventilerat klart tog jag hela långa backen innan jag sprang hem igen.

Förutom att formen blir bättre så finns det en annan fördel med att springa uppför en slalombacke – man får en så himla trevlig utsikt att titta på en stund medan man hämtar andan.

bild 1

Tungt som sagt, och mitt backpass kanske inte ser mycket ut för världen, men som någon klok klottrat i en tunnel på vägen dit: ”Man måste börja någonstans.” Självklart, men ändå lite tänkvärt va!

bild 1 kopia

Idag tar jag det lugnt och vilar från träning, för att satsa på ett längre pass imorgon. Nu har jag inte sprungit en mil sedan jag var i Spanien, så det börjar nog vara dags. Det jobbiga är att jag glömde mitt vätskebälte i Göteborg och att det alltid är så himla varmt. Näää jag klagar inte, jag är bara törstig av mig.

25 dagar kvar till Midnattsloppet (Göteborg), woop woop!
Du har väl inte glömt att anmäla dig??? Gör det i så fall här

 

Publicerat i Midnattsloppsbloggen 30/7

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: