Allt och inget

Ett muntert inlägg med träning för själen

En jobbig förkylning satte stopp för träningen denna vecka. Säkert var det att spänningarna släppte efter Midnattsloppet var gjort, i samarbete då med alla baciller som kom i samband med att 300 elever kom tillbaka till skolan. Och aldrig vill man ut och springa så mycket som just när man inte kan… Istället har jag läst en bok, lite Runner’s world och sovit. Träning för själen. Har t.ex. hört att risken för demens minskar om man läser böcker, så det bör man inte glömma bort att också göra!

Men nu ser jag fram emot att börja röra på mig lite igen. Kanske redan imorgon? Jag hoppas på det!

Hoppas ni andra haft en bättre träningsvecka än jag och att ni slipper höstförkylningen. Äh, det gör ni nog inte. Den brukar drabba alla, är det inte så? Och är det sant att man får sämre immunförsvar när man tränar löpning!?!?

IMG_4949Men snart på banan igen! 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  1 september, 2014 at 06:49

  Ser man till att lägga in vilodagar, samt äter bra (och framför allt efter ett löppass) så tror jag tvärtom; att man får bättre immunförsvar.
  Däremot kan en riktig urladdning (t.ex. tävling) göra att man lättare drar på sig en infektion.

  Krya på dig! 🙂
  Kram M

  • Reply
   Ida
   1 september, 2014 at 11:16

   Hoppas att det är så, låter ju så ologiskt att man ska bli sämre av att träna… ehhm…
   Jag är nästan helt kryad nu, så snart kan jag nog bege mig ut igen!

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  1 september, 2014 at 12:07

  Jag tror det är tvärtom att man får bättre immunförsvar av träning. Dock är jag också förkyld nu men det beror troligen på att jag var blöt och kall i flera timmar i lördags 😉

  • Reply
   idaaspens
   1 september, 2014 at 20:46

   Haha ja, du har ju en jättebra anledning att vara sjuk! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: