Allt och inget

FlipBelt

Åh, att jag inte skrivit om detta tidigare!
Jag måste ju tipsa!

FlipBelt.
Det är allt jag har saknat utan att veta om det och nu behöver jag aldrig sakna det igen.

Ni vet när man ska ut och springa och man behöver ta med sig nycklar, mobil, kanske ett lypsyl? Visa-kortet ifall man skulle få akut näringsbrist och måste leta reda på en Pressbyrå? Alldeles för mycket grejer alltså. Och var ska man sätta allt? Fickor på tajtsen, en mobilficka till armen… Javisst, men ändå klumpigt. MEN INTE NU LÄNGRE. Älskar mitt FlipBelt. Älskar älskar älskar. Bästa köpet någonsin. I alla fall när det gäller träningsaccessorarer. Du sätter det bara på höften eller i midjan och där sitter det sedan som ett smäck och man märker inte av att man har en massa grejer med sig på löpturen.

flipbelt

Bild snodd från flipbelt.se där du kan köpa ett alldeles eget FlipBelt. 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Elin
  2 september, 2014 at 06:45

  Den ser väldigt bra ut! Var inne och kollade på deras hemsida och undrar hur de är i storlekarna? Vilken storlek har du?

  • Reply
   idaaspens
   6 september, 2014 at 10:34

   Jag beställde S och den sitter som ett smäck!

 • Reply
  Saras Träningblogg
  2 september, 2014 at 09:33

  Det ”hoppar” inte upp och ner då? Jag har ett vätskebälte som nämligen hoppar upp och ner på höften när jag springer, man blir galen!

  • Reply
   Elin
   2 september, 2014 at 12:49

   Köp en vätskeryggsäck!! Så himla bra. Jag köpte en dammodell från Nathan som sitter som ett smäck. Märker den inte. Fast den har jag bara på långpass, annars tycker jag man klarar sig bra utan vatten om det inte är jättevarmt.

  • Reply
   idaaspens
   6 september, 2014 at 10:35

   Nej, inte alls! Man känner inte av det överhuvudtaget!

 • Reply
  Rund är också en form!
  7 september, 2014 at 17:06

  Jag ska inte uttala mig då jag inte har testat. 🙂
  Men har själv en ”ficka” på armen och tänker inte ens på den, så det är nog olika vad som funkar och hur det känns. 🙂

  Kram M

 • Reply
  Vad behöver man för grejer när man springer? - Träningsblogga
  28 november, 2015 at 19:43

  […] Kan inte ens minnas hur jag sprang innan denna relativt nya produkt kom. Har hyllat mitt FlipBelt förut och hyllar det igen. Det är liksom ett tygbälte som man sätter runt midjan, däri ryms allt man […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: