Löpning

Svettigt – och dags att planera

Solen och värmen må skrika sommar, men någonstans är jag inställd på höst nu och känner att jag på allvar måste lägga upp en plan för träningen. Det har varit för slappt alltför länge. Det visade sig inte minst idag när mina 5 km i 5:31-tempo var så jobbiga. Sköna för att det var varmt och gott och sommar och jag var ju ute och sprang, men ändå så jobbiga… Vill vara i bättre form nu!

Så ikväll ska jag göra ett seriöst försök att planera lite, det gör det så mycket svårare att hoppa över träningen.

In the meantime kan ni få ett par bilder från dagens runda, som trots jobbighetsgraden faktiskt var väldigt fin. Älskar att värmen kom tillbaka, även om den gör det lite jobbigare att springa. Snart kommer det ändå vara kallt och jäkligt hela tiden… Så man får passa på att njuta!

IMG_4999

IMG_5003

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: