Lopp

Loppsäsongen 2014

Loppåret börjar sakta lida mot sitt slut. För min del har det bara blivit fem lopp i år, visserligen fler än i fjol, men några till hade jag velat få till. Men än finns några chanser till innan vintermörkret kommer, t.ex:

Fight cancer and run, Frihamnen 20/9
Göteborgsvarvets seedingslopp, Mölndal 5/10
Sävedalsloppet, Partille 18/10
Finalloppet, Skatås 1/11

Nästa helg skulle man kunna springa Jubileumsloppet, men då är jag i Polen så det blir inget av det. Har man en mara i sig så skulle man kunna springa Skogsmaran 4/10 och så finns ju Toughest 18/10. Men nej, jag har nog varken mara eller hinderbana i mig, så blir det några fler lopp i år får det bli av ovan nämnda. Känner mig lite sugen på att springa Sävedalsloppet eftersom det går precis där jag jobbar, vore trevligt att lära känna de gatorna lite bättre.

Jag gillar lopp ändå. Lopp är bra mål att träna för och visar så bra om man har tränat rätt och hur formen är. Har älskat de fem loppen jag sprungit i år. Midnattsloppet för att Midnattsloppet har en speciell plats i mitt hjärta (pga första loppet i vuxen ålder + ambassadörskapet) och Göteborgsvarvet för att jag där klarade någonting jag aldrig trodde skulle vara möjligt (springa halvmara liksom!), och nu är jag anmäld till nästa års upplaga också. Och så att jag persat på varje millopp jag sprungit sedan Midnattsloppet 2013, det är rätt trevligt. Hoppas den trenden håller i sig.

Och din loppsäsong, hur har den sett ut? Sprungit några lopp du skulle rekommendera att man inte missar!?

medalj

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Skosulan.com | En säsongssummering
  7 september, 2014 at 19:05

  […] och EM-final inte riktigt nått upp till sina förväntningar. Också Ida på bloggen Träningsblogga drar samman säsongens fem tävlingar under rubriken “Loppsäsongen”. Det för mina […]

 • Reply
  Elin
  7 september, 2014 at 21:01

  Spring risveden terräng på lördag och upplev något annat än asfaltslopp är ett tips

  • Reply
   idaaspens
   7 september, 2014 at 21:12

   Alldeles för långt för mig just nu tyvärr 🙁
   Finalloppet får bli årets inte-på-asfalt-lopp istället.

 • Reply
  Mias steg
  12 september, 2014 at 15:16

  Jag älskar att springa lopp, det är mycket motiverande! Om jag var du så skulle jag inte missa Fjällmaraton i Sälen (eller nåt annat bra terränglopp) nästa år för att det ger en helt annan upplevelse än ett stadslopp.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: