Allt och inget

Polen och veckans planer

Är just hemkommen från Polen där jag varit sedan i torsdags. I superfina Gdansk har jag varit, på konferens om Etwinning (internationella samarbeten mellan lärare/elever). Det har varit roligt, enormt inspirerande och lärorikt. Och jag visste att jag åkte dit för att jobba, men herregud så besviken jag är att jag inte hann med varken att kolla in spa-avdelningen på hotellet eller att ta en springtur. Enormt irriterande. Men igår hann vi i alla fall se lite av gamla stan i Gdansk. Så himla fint var det. Kan verkligen rekommendera en resa dit.

Men nu är det ändå skönt att vara hemma. Valvakar och planerar kommande träningsvecka. Tänker mig:
Måndag – AbSolution (extra jobbigt core-pass!) på Sats. Om jag får plats, bokade för sent…
Tisdag – Löpning
Onsdag – Flamenco
Torsdag – Vila
Fredag – Löpning 8 km (planerar att själv springa då jag ska ”vakta” Skoljoggen. Vakta spåret!)
Lördag – BodyPump
Söndag – Vila

IMG_0001 IMG_0003 IMG_0005 IMG_0002 IMG_0004 IMG_0006 IMG_0007

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  16 september, 2014 at 11:41

  Åh vilka underbara byggnader! Prisvärt också kan jag tänka mig. Eller?
  Kram M

  • Reply
   idaaspens
   20 september, 2014 at 08:11

   Verkligen prisvärt! Blir lätt en weekend till Polen nångång!

 • Reply
  Anna (Peace, Love, and Running)
  30 september, 2014 at 08:14

  Åh! Jag ska kanske åka en kortis till Kraków i november – hoppas det är lika fint där!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: