Allt och inget

Att bli stark

Ingen kan anklaga mig för att vara särskilt stark, men att jag har planerat att ta tag i styrketräningen i säkert ett år – det är helt sant!

Kan glädjande nog meddela att jag har gjort det nu. Nej, jag vågar mig inte ut i gymmet bland vikter och maskiner, men jag har i alla fall börjat gå på pass! Core och Bodypump blir det en del av. Det är väl i alla fall ett bra första steg?

IMG_5118

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  charlottasofia
  21 september, 2014 at 14:59

  Duktiga du! Jag sporadiska försök med styrka nu och då men verkar inte kunna hålla’it? Min stackars core borde verkligen stärkas upp men allt jag vill är att springa.

  • Reply
   idaaspens
   21 september, 2014 at 19:51

   Så himla svårt det där… Vill så gärna styrketräna men blir liksom less på det. Men nu tänker jag såhär: om jag styrketränar kommer jag bli bättre på att springa och då kommer ju löpningen bli ännu roligare! Typ. Jäklar, ska försöka hålla i detta nu…

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: