Löpning

Höstpeppigt

Nu kan man nog säga att sommaren är över, och det känns lite sorgligt men alltså… Har haft världens segaste dag och till slut blev jag så rastlös att jag inte kunde låta bli att ge mig ut på en löprunda. 12 grader ute, och så friskt, så FRISKT! Det är som att man har andra lungor nu än på sommaren. Det är så lätt att springa. Så där lätt som det var innan sommaren. Innan det blev varmt. Åh, nu känner jag mig höstpeppig. Välkommen hösten, så bra vi ska trivas ihop du och jag!

IMG_5126

Och med det kan jag också summera träningsveckan, som inte blev riktigt lika full som jag hade hoppats, men jag är faktiskt nöjd ändå, för nu känner jag att jag är på gång igen efter en liten svacka efter Midnattsloppet. Veckan har innehållit styrketräning, flamenco och löpning, inte i jättemängder men variation i träningen har det ju blivit.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: