Allt och inget

Testperiod

Mitt träningskort på Sats går ut sista september. Givetvis tar jag cirka nu tag i att testa olika pass där, efter att jag har haft möjlighet att träna där i ett halvår. Typiskt mig. Men hursom. Funderar på att förlänga medlemskapet där för jag gillar verkligen Sats. Men det beslutet måste såklart vara välgrundat, för det kostar ju ändå pengar! Så nu är jag inne på mission: testa så många träningsformer och center som möjligt. Blir lite intensivt, för det är mycket som ska hinnas med. Det har blivit lite core och lite bodypump och ABSolution och idag bestämde jag mig för ett ge zumba en chans. Kul, men inte riktigt min grej… Vill svettas och känna mig helt slut efter ett träningspass och det gjorde jag inte. Imorgon ska jag träna med en kollega, på ett Sats-center på andra sidan stan. Ja, testa testa, här ska testas. Blir det jag och Sats i fortsättningen? Den som lever får se.

IMG_5115

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nea Malin
  23 september, 2014 at 22:14

  ”Vill svettas och känna mig helt slut efter ett träningspass och det gjorde jag inte”. Om du vill verkligen ”dö”, testa gärna GRIT Cardio/Plyo/Strength eller HEAT (om ni har HOT-saler i Göteborg), Prfrmance-pass, WattsUp-cycling, 30-20-10, BodyCombat eller SatsEnergy. SatsCorePulse och SatsPowerStep verkar vara ganska tunga också. Om du gillar dansa, är BodyJam det bästa passet! 🙂

 • Reply
  idaaspens
  25 september, 2014 at 18:01

  Hej Nea! Kul att se dig här!
  Och tack för tipsen, vi har ett center här som kör heat tror jag, ska testa någon dag! Låter kul 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: