Allt och inget

Hösttankar och löpsparlåga

Puh. Jag verkar inte vara den enda som känner att löpvila känns bra just nu. Här trodde jag att något hade hänt mig, att jag tappat suget, men det kanske bara är så här det är efter en intensiv löpvår/sommar. T.ex. hos Rund är också en form verkar känslan vara lite samma. Jag tycker att det är skönt att dra ut på en löprunda nu när det börjar vara lite kallare ute, men jag har också verkligen börjat uppskatta att träna på gymmet istället. Träna andra saker än löpning.

Det har ju blivit ett par urladdningar i vår och sommar. Först Göteborgsvarvet, och efter det var det riktigt svårt att komma igång med löpningen igen. Men då hade jag ju Midnattsloppet där jag skulle prestera, fanns inget annat alternativ i och med hela ambassadörsgrejen. Så jag kom igång så smått till slut. Och så efter Midnattsloppet har löpningen legat lite på is. Eller sparlåga i alla fall. Ser visserligen fram emot härliga rundor i Skatås i höst, men nog är det gott att inte känna någon stress och press med löpningen och ta bussen till ett varmt gym istället…

IMG_5163

Höst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Rund är också en form!
  28 september, 2014 at 16:07

  Dessutom tror jag kroppen är klok nog att ”säga till”; Variation är nödvändig och bra. 🙂
  Kram M

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: