Allt och inget

Våga Yoga

yoga-304635_640

75 minuter yoga fick avsluta denna dag. Debut för mig! Tyckte ändå att jag hängde med rätt okej trots detta. Men jösses, kände mig varken stark eller vig. Så här: trodde t.ex. att mina ben var hyfsat starka efter all löpning, men det brann i benen. Brann, I tell you!

Förstår helt klart grejen med yoga. Förstår vad det är med yogan som gör en till en bättre löpare. Nå, med eller utan löpning känns detta som en riktigt bra träningsform. 75 minuter var i och för sig lite väl länge för min del, fast så här efteråt känns det riktigt bra. Känner mig både utsträckt och avslappnad! Kommer garanterat att somna så fort jag publicerat detta inlägg…

Är mycket nöjd att jag har vän tillika kollega som också tränar på Sats, så jag tar mig iväg och testar sånt här. Hurra för oss!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Blir man konstig av yoga? | Träningsblogga
  1 oktober, 2014 at 17:41

  […] här: var på ett 75 minuter långt yogapass igår kväll. Det var nytt och det var tufft, och kroppen rörde sig och sträckte ut sig på sätt […]

 • Reply
  Rund är också en form!
  1 oktober, 2014 at 18:14

  Ja, yoga är GRYMT bra! Och inte så ”mesigt” som många tror. Det är rejält jobbigt, särskilt alla statiska övningar. 😀
  Kram M

 • Reply
  Maria Ljungström
  6 oktober, 2014 at 13:41

  Ska va riktig yoga bara jag har lärt mig stå på huvudet av en Indisk läkare den e grym:) hoppas ni haft en lika solig höst som här i GBG, rena sommaren.fast höst

  Ny post ute…sexiga sänggavlar 🙂

  Ha en skön ny vecka

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: