Allt och inget

Styrkehösten

Här är det ingen vila!
Jobbar jag inte så tränar jag, och tränar jag inte så jobbar jag. Men det är rätt gott. Fina rutiner. Funderar dock på att ta en vilodag i helgen. Eller imorgon.

Ligger som sagt lågt med löpningen just nu, men idag sprang jag i alla fall 2 ynka kilometer på löpband medan jag väntade på att core-passet skulle börja. Det var svettigt att springa 2 ynka kilometer på löpband, men det som störde mig mest var att det var så himla tråkigt. Kan gärna köra något intervallpass inomhus då och då, men att bara springa, det gör jag hellre ute. Tänk att det finns folk som tycker tvärtom!

Core däremot. Och annan styrketräning. Det får nog vara melodin för ett tag nu. Vill bli stark! Så det gör mig ingenting att jag inte tar mig ut och springer, eller att jag inte ens är särskilt sugen på det. Det kommer nog tillbaka så småningom. Nu njuter jag av att hänga på gymmet och känna hur jag sakta men säkert blir lite starkare. Känns plötsligt väldigt viktigt för mig.

IMG_5198

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: