Allt och inget

Och så summerar vi lite

Så om ingenting drastiskt händer och jag tar mig upp från soffan idag, så kan jag förklara träningvecka 40 avslutad. Är ganska nöjd med de fyra Sats-passen jag fick till och så yttepytte löpning på det. Lite extra nöjd är jag över att jag tog mig iväg på både yoga och Bodybalance denna vecka, för sådant har ju hänt nästan aldrig.

IMG_5230

Helgen har dock varit lugn, och jag har inte tränat ett skvatt. Känns bra. Jag är så trött och behöver vila emellanåt också.

Söndag passar inte bara bra för att summera veckan, utan också för att planera den nya. Den kommer nog vara ganska lik den som var, förutom att jag vill hinna med att testa Heat också.

Nu dock, tillbaka till söndagsslappet:

IMG_5222

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Andreas
    5 oktober, 2014 at 21:07

    Bra jobbat!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: