Allt och inget

Rumpvärk och viktpåslag

Det var onödigt länge sedan jag hade träningsvärk, tänkte jag igår när jag gick in i salen för ett pass Bodypump. Den logiska anledningen är att kroppen vant sig vid det jag tränar, och den enda lösningen för detta var såklart att öka på vikten på stången.

Sagt och gjort. Framförallt under ben och rumpa- låten drog jag på extra (för jag är ju löpare – stark i benen!) och ja, det känns idag. Är enormt omysigt att gå på toaletten till exempel. Eller resa sig från ett ställe där man lyckats sätta sig. Väntar med spänd förväntan på hur det känns imorgon, för alla vet ju att dag 2 är värst…

Men jag fick ju vad jag var ute efter – lite go träningsvärk så jag känner att jag lever!
Plus: så himla trevligt att sätta på mer vikt under passet och känna att man klarar det. Det går ju framåt!

IMG_5280Tränar och tränar och tränar, men när ska man börja få se lite muskler? Kom igen kroppen! 

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: