Allt och inget

Lunchträningspremiär

Jag kom på världens grej igår!

Har lektionsfritt = planeringstid mellan 9:30 och 13:10 på tisdagar. Jag jobbar alldeles för många timmar varje vecka, vilket alltså betyder att jag med gott samvete kan spela lite med tiden vissa dagar. En fördel med mitt jobb! Så jag tänkte: istället för att gå hem tidigare en annan dag kan jag ju passa på att ta ett par timmar mitt på tisdagen och hinna klämma in ett Bodypump-pass vid lunchtid. Sagt och gjort, hann till stan och lyfta vikter och sedan tillbaka i tid till nästa lektion. Magiskt! Funderar på att göra detta till en tisdagsvana. Det var ett välkommet avbrott i arbetsdagen och ett rätt bra sätt att samla energi för resten av dagen. Plus: träningen gjord och jag kan åka rätt hem till soffan efter jobbet. Succé!

Och alltså om jag inte har sagt det ännu…. Jag älskar Bodypump så sjukt jävla mycket! Med liksom hatkärlek.

bodypump

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: