Allt och inget

Så gick det

Och så är ännu en fin (tränings)vecka till ända. Fem pass har det blivit i form av två Bodypump, ett Bodybalance, ett löpning och så 1,5 h flamenco. Jag är nöjd, och extra nöjd med att jag lyckades ta mig upp i lördags för att göra ett förmiddagspass innan festligheterna drog igång. Bra det, för idag har jag inte orkat röra mig whatsoever.

vecka 42Nu fortsätter jag mitt slappa söndagsleverne några timmar till och imorgon är det så dags för ny vecka. Gillar ändå måndagar – fint att få börja om liksom. Funderar på mer konditionsträning under veckan som kommer. Kanske dags att ta tag i lite löpning igen?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  20 oktober, 2014 at 07:06

  Härligt att få till så mycket varierad träning på en vecka, heja dig!!

  • Reply
   idaaspens
   20 oktober, 2014 at 17:15

   Ja, ibland får man till det ändå!

 • Reply
  Rund är också en form!
  20 oktober, 2014 at 16:34

  Coolt med flamenco!! 😀
  Har du kört det tidigare, och/eller hur hamnade du där? *nyfiken*

  • Reply
   idaaspens
   20 oktober, 2014 at 17:16

   Detta är faktiskt tredje terminen jag kör det. Tyvärr är jag rätt dålig på att träna hemma så jag blir aldrig särskilt bra… Men kul är det! Har velat kunna flamenco sedan jag var liten, så häromåret tog jag tag i saken!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: