Allt och inget

Provar nytt

Förra veckan blev en… vad ska vi kalla det? … återhämtningsvecka? Ett par träningspass, men inte mer. Fast det var nog rätt välbehövligt. Men nu känns det gött att ha startat upp en ny vecka!

Jag fortsätter att styrketräna (fast har fortfarande inte vågat mig på maskiner eller vikter på gymmet), och idag tog jag mig i kragen och testade ett nytt pass. Grit Strenght kallas det, och liksom Bodypump (och övriga Body-pass) är Grit-passen Les Mills- koncept. Passet var kort (30 min) men sannerligen intensivt. Hade tänkt springa efteråt, men det orkade jag inte, var ju helt slut! Passet var uppbyggt på korta intervaller, bl.a. tabata. Alltså: helt jävligt, men alldeles underbart! Blir både förvånad och lite förbannad om jag inte har träningsvärk imorgon.

IMG_5467Efter-tränings-glad-selfie

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Andreas
  28 oktober, 2014 at 21:33

  Heja heja!

 • Reply
  Nu snackar vi Cardio! | Träningsblogga
  2 december, 2014 at 20:43

  […] Les Mills Grit Cardio. Högintensiv intervallträning med fokus kondition. Har tidigare kört Grit Strength, som joo… var rätt jobbigt. Men detta alltså, det var nog […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: