Allt och inget

HIIT = Lagom skön värk

Den som läser den här bloggen kanske tror att jag bara tränar för att få träningsvärk. Så är det inte riktigt, men jag tycker det är himla gott ibland. Älskar när jag har tagit mig ur min comfort zone och testat något nytt och så känner jag av det sedan också!

Igår vågade jag mig ju på ett helt nytt träningskoncept: HIIT – eller High-intensity interval training. 30 ynka minuter, och de känns idag kan jag lova.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  charlottasofia
  29 oktober, 2014 at 17:53

  Förstår hur du menar med träningsvärken. Även om en vet att det tar ändå vill en ändå ha det där ”kvittot” 🙂

  • Reply
   idaaspens
   29 oktober, 2014 at 21:47

   Precis! Älskar det. Iaf när det är lagom mycket.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: