Allt och inget

Höstlov, dagsljus och det skulle ju va dans dans dans!

IMG_5472

Vet ni? Nu har jag höstlov. I två hela dagar! Som en extrahelg! Känns magiskt. 

Firade in höstlovet med onsdagstraditionen 1,5 h flamencoträning. Idag tränade vi galet mycket stampar, så det blev rätt svettigt. Dock är det så himla svårt just nu, jag måste verkligen bli bättre på att träna hemma mellan gångerna. Min flamencolärare är i alla fall så himla bra och låter oss filma på lektionerna. Alltså: finns inga ursäkter för att inte träna hemma. SKA ta tag i det där.

IMG_5398

 

Två lediga dagar innebär plötsligt en massa extra träningstid! Perfekt ju! Imorgon tänker jag ta mig ut och springa, för det är så himla längesen. Och eftersom jag är ledig hinner jag ju dessutom springa i dagsljus. Dubbel-win! Och SATS Masthugget bjuder in till Halloween-dans imorgon. Det låter för bra att hoppa över va! Dubbelpass imorgon med andra ord.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  30 oktober, 2014 at 08:44

  Samma här. Ledig med barnen. Skööönt! Eh, tror jag. (De har inte bråkat än). Hehe! 😀
  Ha ett skönt lov! Kram M

  • Reply
   idaaspens
   30 oktober, 2014 at 11:52

   Hehe, hoppas det blir mycket lite bråk och lite skön ledighet för dig!! 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: