Löpning

Ett småkallt höstspring

Det var bestämt att idag var dagen då jag skulle ta tag i löpningen igen! 

IMG_5479

Kallt ute idag!

Sagt och gjort, faktiskt. Vaknade 7:30 (för det är klart man vaknar tidigt när man för en gångs skull är ledig och får sova länge) och då var det lika bra att äta sin gröt och snöra på sig löparskorna, tänkte jag.

Det kändes riktigt lätt till en början. Efter 3-4 km började jag bli rastlös och leta anledningar att få stanna en stund. Inte för att det var jobbigt, jag var bara rastlös. Vad beror detta på? Vad händer med mig och mitt löpningsälskande?

Tänker försöka att inte stressa upp mig över detta, och bara hoppas på att det riktiga löpsuget kommer tillbaka inom en snar framtid. Åtminstone innan jag måste börja träna ordentligt för Göteborgsvarvet.

Med det inte sagt att det inte var skönt. Det var riktigt skönt. Skönt med frisk luft, skönt med dagsljus, skönt att känna att jag har gjort något vettigt med denna dag. Drygt 5 km blev det. Lagom lite eftersom jag faktiskt ska träna ikväll också.

IMG_5486

IMG_5487

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: