Allt och inget

Vänsterfotsirritation

*infoga valfria svordomar i riklig mängd*

Så detta hände: igår var jag ute och sprang. Bara drygt fem km. På kvällen skulle jag åka och dansa med en vän, men när hon inte dök upp kände jag inte för att göra bort mig ensam så jag sprang lite till (på löpband, usch). Någon timme senare när jag reste mig upp från soffan och satte ner vänstra foten i golvet, då kände jag det. Den där förbannade smärtan som jag har känt förut, men inte på jättelänge. Säkert ett år sedan sist.

Så nu sitter jag här. I soffan på min lediga dag. Tänker att jag vill träna, men kan inte träna något som kräver vänsterfot, och det resulterar i att jag blir lite sur och struntar i att träna överhuvudtaget. Precis när man är inne i ett jäkligt bra träningsflow. Är det inte typiskt, så säg…

Jag kan ju fortsätta att styrketräna, det är ju ändå det jag gör mest nuförtiden, men jag blir så förbannad när kroppen gör så här. Jag vill att alla mina kroppsdelar ska fungera!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: