Löpning Lopp

Winter Run

IMG_5524Detta. Så himla kul!

Winter Run, som jag faktiskt sprang i vintras flyttar i år från Slottsskogen till … wait for it… Liseberg! Alltså man springer inne på Liseberg, när det är stängt, mitt i vintern. Det låter ju för kul att missa! I vintras anmälde jag mig samma dag som loppet gick, men nu blev jag så taggad så det blev en anmälan direkt.

Det bör bli ett jättelyft för detta lopp. Det var inte direkt trångt på banan när jag sprang det förra gången, men tror definitivt att det kan locka att banan är flyttad. Det lockade ju mig i alla fall!

In och kolla, kanske anmäl dig också?

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  6 november, 2014 at 11:22

  Åh vad mysigt det lät!! Sörjer lite att det inte är närmare mej. Tänker att det borde vara lite sagovärldsaktigt att kuta omkring på Liseberg? Haha, har faktiskt aldrig varit där utan baserar den tanken helt på den där julkalendern som gick för ganska många år sedan..

  • Reply
   idaaspens
   6 november, 2014 at 16:45

   Kanske dags för en weekend i Göteborg då? 😉

 • Reply
  Linnea
  7 november, 2014 at 08:34

  Va?? Lopp på Liseberg?? Låter ju skitkul!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: