Allt och inget

Stillasittande och frustration

Alltså, så segt.

Fick ont i foten efter jag sprang för drygt en vecka sedan. Onödigt och frustrerande. Då jag knappt kunde gå på den fanns det inte en susning om att jag skulle kunna träna. Inte ens någonting som egentligen inte lägger så mycket belastning på foten, för allt gjorde att det gjorde mer ont!

Så började foten kännas bättre. Faktiskt så pass bra att jag tyckte att det var dags att börja träna igen. Men vad händer då? Jo, då vaknar man med halsont och förkylningen är ett faktum.

Nu är det söndag och nästan 1,5 vecka sedan jag senast tränade. Igår tog jag en kort promenad, men det är ungefär allt jag orkat med. Segt, och segt. Men det går framåt, och idag mår jag hyfsat bra, så till veckan är jag nog igång igen.

Medan jag väntar drömmer jag mig tillbaka till Portugal…

IMG_3326

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: