Allt och inget

Energi!

IMG_5555

Åh, röda ansiktet och eftersvettningarna! How I’ve missed you!
Det onda i foten är borta (är dock nervös för löpning) och förkylningen likaså. Det var verkligen på tiden. Så idag var det dags för comeback på gymmet.

Och så tyckte jag tydligen att det var dags att testa någonting nytt.
Det har ju blivit en del styrketräning den senaste tiden, så jag har så smått börjat oroa mig för att konditionen inte får lika mycket plats… Så hittade jag ett pass på mitt gym som kallas Sats Energy. Skulle tydligen vara ”enkel men tuff konditionsträning inspirerad av hur atleter rör sig”. Låter ju perfekt?

OCH DET VAR DET!
Herregud så härligt det var. En timme hård träning, svett i mängder och en skön känsla efteråt. I detta pass var det inget komplicerat, ingen koreografi som man skulle komma ihåg. Nej, nu snackar vi jumping jacks, burpees, utfall och andra enkla men sjukt effektiva rörelser. Ja, jag är såld. Det var nog inte sista gången!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Explosion? | Träningsblogga
    14 november, 2014 at 20:43

    […] efter den där timmen i tisdags. Exakt hela kroppen har haft ont, men vaderna… alltså vaderna… Jag funderade […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: