Allt och inget

Vi och Musikhjälpen. Kärlek!

Detta har ingenting med träning att göra, men jag måste få skriva om detta, för jag är så stolt och glad över att få vara en del av det jag ska visa.

Som ni kanske vet är jag lärare. Jag jobbar på en högstadieskola. Ni kanske också vet vad Musikhjälpen är. I år är Musikhjälpens fokus att stoppa spridningen av hiv. Vi på högstadiet ska ha schemabrytande aktiviteter under hela Musikhjälpenveckan, allt för att jobba med värdegrund och samtidigt samla in pengar till Musikhjälpen. Det är stort och mycket jobb, och jag är SÅ glad över att vara en del av det.

Idag gick vi ut med en musikvideo/reklamfilm med vår låt till programledarna för Musikhjälpen. Vi har fått så fina kommentarer, bl.a. av två av programledarna själva; Petter och Linnea Henriksson. Det är en så himla duktig elev som sjunger, och ja… Titta vetja, och läs vidare lite om du själv vill vara med och hjälpa oss hjälpa Musikhjälpen.

Om du eller ditt företag eller förening eller vad det nu kan vara vill sponsra vår insamling genom saker som vi kan sälja på vår auktion, eller med helt vanliga kronor, tveka inte att höra av dig! Du kommer själv må bra av det och dessutom göra våra elever ännu stoltare för att vi, en liten skola i en liten kommun i Sverige kan hjälpa till att rädda liv. Det är så sjukt stort detta alltså. Älskar mitt jobb lite extra mycket sådana här gånger…

Om man som helt vanlig person vill stödja vår insamling så öppnar vi en digital insamlingsbössa den 1 dec.
Håll gärna utkik på vallhamraivarlden.se.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: