Allt och inget

Den goa oslagbara känslan

Jag gillar ju att träna. Alltså själva träningen tycker jag (oftast) är kul. Men den där känslan som uppstår efter ett träningspass, den ÄR väl ändå oslagbar?

Det blev ingen löpning idag, jag känner mig fortfarande orolig över foten, men någon dag här framöver ska jag ta tag i det igen. Däremot åkte jag till gymmet och körde ett pass Bodypump, det är ju också en slags kärlek.

Känslan var bra, jag kände mig stark. Ända tills den där fruktansvärda axellåten kom. Okej, ja, jag hatar nog att träna axlar. Det känns som att någon jävligt stark människa (eventuellt en gladiator) står ovanför mig och trycker allt var hen har på mina axlar. Nej, fy.

Men nu då när det är över. När den kommer den där fantastiska känslan i kroppen. Ah, känslan som uppstår efter ett träningspass. Den ÄR oslagbar!

IMG_5599

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: