Allt och inget

Swin-run-skate-ski

Inatt drömde jag att jag var i min gamla hemstad och där var det lopp överallt samma dag. Simning, löpning, skidåkning och skridsko (!). Mitt i sommaren var det också, så det var lite speciellt. De fick liksom spola upp en skridskobana mitt på havet. Men det gick. Många körde flera av loppen. Typ swin-run-skate-ski.

Nog om det, men visst hade det varit kul?

Här i verkliga livet är det en småseg lördag som har börjat. Skulle egentligen vara på gymmet just nu, men jag var så trött när väckaren ringde så jag valde att sova istället. Hur ofta är det lördag och man har den möjligheten liksom? Här måste man suga i sig alla sovtimmar man kan få!

Men dagen är ju långt ifrån över och senare ska jag antingen åka till stan och gå på Bodypump, eller så tar jag mod till mig för en kort springtur och hoppas att foten håller.

Hoppas att du också har en fin lördag!

Work Out

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: