Allt och inget

Att synas i mörkret, ändå en bra grej

Vintersäsongen kommer snabbare än man tror, ja det där fruktansvärda eviga mörkret är ju i princip redan här. Och med mörkret kommer den där funderingen på när man ska springa eftersom man inte vill springa i mörker, och så kommer man återigen fram till att det är helt omöjligt att inte springa i mörker eftersom säsongen vare sig man vill det eller inte – är här.

Så idag surfar jag runt efter kläder som gör mig synlig under eftermiddags/kvällslöpningen i vinter. Jag är inte en jättefåfäng person, men jag tycker generellt att reflexvästar är så fruktansvärt fula och hängiga att de ger mig lite ångest.

Men nu har jag i alla fall hittat två västar som jag skulle kunna tänka mig.

Nummer 1 på den korta listan är denna

reflex

Frågan är bara om det är för lite reflex i den? Jag springer ju aldrig där det är kolsvart, skulle aldrig ge mig iväg någonstans utan bra belysning, så denna kanske räcker? Jag vet inte jag. Tycker i alla fall att den är både fin och verkar funktionell, så jag är lite sugen på den.

Alternativet är denna

reflex 2

Mer reflex i denna, men varför är den inte gul? Fattar inte varför tjejträningskläder så ofta måste vara rosa? Suck…

Nå, vad säger du? Hjälp mig!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: