Allt och inget

Bålstyrkan

Jag har nog sagt det förr, men jag är så himla glad över att jag lärt mig att gilla styrketräning. Precis som jag älskade att märka framsteg när jag började springa tycker jag nu att det är så kul att märka att jag blir starkare.

En slags träning som ju är bra när man är löpare är coreträning. Eller bålträning om man vill vara lite svenskare. Jag tycker om att gå på pass, för då vet jag att jag gör rätt, får en bra och effektiv träning. Känner mig genomtränad efteråt liksom.

Men egentligen så är ju styrketräning, och då kanske framförallt coreträningen (?) himla enkel att göra hemma. En googling bort bara, och ca 99% av övningarna gör man ju dessutom med bara sin kropp, inga extravikter! Ja, jag är fasen såld.

Russian twist till exempel, så jobbig men så himla trevlig. Den är nog min favorit.

01WFnov-99720_Web

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  19 november, 2014 at 19:33

  Kör russian twist 8 gånger av 10. Grym övning! Men viktigt att ha anspänning i coren och inte stilla med benen när man ”roterar”. 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  19 november, 2014 at 19:34

  Haha!. Inte R.Ö.R.A benen fram och tillbaka menade jag ju. 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: