Allt och inget

Halta Ida

Ajajaj!

Att ha ont i foten och jobba som lärare – inte världens bästa kombination. Spenderar cirka hela arbetsdagen stående, så kan ju säga att foten inte mådde så bra då det äntligen var dags att åka hem…

Helt sjukt, fast jag själv tyckt att jag gått helt normalt har alla jag mött idag frågat om jag skadat mig. Har visst haltat lite. Och så säger folk att jag ska kolla upp det, att jag ska linda, att jag ska vila. Och så har folk försökt muntra upp mig med att det faktiskt finns annat än löpning att träna och att det säkerligen kommer bli bra igen.

Ja, det är klart. Inte tänker jag sluta träna – även om det kändes så igår. Och idag har jag gnällt och varit bitter och sagt att ”nu är min löparkarriär över!”, men en sådan dag tycker jag att man kan få, och imorgon går jag vidare. Lovar.

Efter kollegors inrådan testade jag att linda foten. Sjukt amatörmässigt för jag vet ju inte hur, så jag vet inte om det gör någonting alls egentligen. Men vafan. Det kan knappast skada.

IMG_5756

Hade bokat in mig på Bodypump idag, men det var bara att avboka. Även om det inte direkt belastar foten särskilt mycket så måste man ju kunna stå. Hoppas på att det känns lite bättre imorgon, så jag kanske kan våga mig på någon slags träning.

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: