Allt och inget

På’t igen bara!

Herregud, har sett solen. Helt otroligt. Trodde att den var en myt.

IMG_5763

Och så foten då. Mycket mycket bättre, kan gå på den nu utan att halta. Får dock tänka på det där med långsiktighet och ligger lågt med att belasta den alltför mycket. Så veckans träning har hittills bara bestått av Bodybalance och Bodypump. Skyndar långsamt. Okej, fick ont i foten i söndags och jag har bara haft träningsfri dag en dag sedan dess, men det känns som mycket mer (kanske för att Bodybalance inte riktigt känns som träning för mig), så idag när jag skulle på pump var jag så ivrig att jag var först på plats.

IMG_0022

Imorgon tänker jag mig ett corepass. Nu blir det mycket sånt här, och jag tittar drömskt och lite förolämpat på alla löpare som springer förbi mig när jag råkar vara utomhus…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Miranda
  26 november, 2014 at 22:26

  Japp, hur härligt med sol. Finns tydligen hopp ändå!

  • Reply
   idaaspens
   29 november, 2014 at 18:02

   Ja, kanske man överlever denna vinter också! Trots allt.

 • Reply
  Linnea
  27 november, 2014 at 07:41

  Åh hoppas din fot blir bra snart! Jag tänkte testspringa efter förkylningen idag men har sån hosta så jag kanske får vänta ändå.. :/

  • Reply
   idaaspens
   29 november, 2014 at 18:01

   Jobbigt det där när man vill men inte kan!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: