Allt och inget

Gråvemberträningen

IMG_5797

Så var vecka 48 slut, och november likaså. Skönt. Denna grå, dystra månad kommer jag inte att sakna.

Så då kan man sammanfatta träningsveckan. Fyra pass. Klart godkänt. Totalt under november månad blev det dock bara 12 pass, kan erkänna att jag blev besviken när jag såg det, för det känns ju som att jag tränar var och varannan dag. Men så ser jag också att första passet inte gick förrän 11 nov – gissar att det var i samband med att foten gjorde ont första gången – så det är inte konstigt att jag inte hann med fler pass än tolv då. Sedan är tolv pass egentligen inte så dåligt kanske, det är ju ändå nästan varannan dag.

Och så kanske man inte ska hålla på att räkna, det viktigaste är ju att man mår bra osv osv… Men alltså, siffror är bra och uppmuntrande ibland tycker jag!

november2014

December ska bli bättre än november. Jag ska hålla mig frisk och skadefri och träna så ofta jag hinner och orkar. Skall avsluta året på topp!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: