Allt och inget

Springblogg vs coreblogg

Ibland känns det helt meningslöst att träningsblogga när jag inte kan (vågar) springa. Får aldrig lägga upp fina bilder på fina ställen där jag sprungit, eller beskriva euforin efter en bra löprunda. Vad bryr sig folk om alla corepass och bodypump? Det är ju löpningen som är det fina i allt!

Men jaja. Här är ett av gymmen jag brukar hänga på. Fint va? Euforiskt!

IMG_0025

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  3 december, 2014 at 11:40

  Men du, jag tycker det är inspirerande och spännande att läsa om all din träning!!

 • Reply
  Rund är också en form!
  3 december, 2014 at 19:22

  Jag håller med. Jag läser gärna om annat än bara löpning. 🙂

 • Reply
  idaaspens
  3 december, 2014 at 19:26

  Men ni är ju för himla rara ändå!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: