Allt och inget

Illa, jag mår illa.

Alltså.
Om jag mår illa efter ett träningspass, nästan så där så det känns som att jag vill kräkas, har jag tränat bra då, eller fel?

Jag var nämligen på Grit Cardio idag igen. Efteråt: illamående. Tappad matlust. Utmattning.

Okej, nu ett par timmar senare mår jag inte längre illa och jag är döhungrig och ska äta en massa middag. Men alltså! Det passet! Sjukt! Men det är väl det som är grejen med intervallträning, I guess.

 Btw, detta är mitt jobb. Det är fan kärlek:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  6 december, 2014 at 13:35

  Jag mår ofta illa när jag kör riktigt tuffa pass!! Både tung styrka och/eller intervallöpning. Jag tolkar det som att det är ett BRA pass. Fast samtidigt, man kanske kan bli riktigt trött utan att må illa…? 😉
  Sedan tror jag att det är individuellt hur lätt man blir illamående (?) Jag inbillar mig att jag är en person som lätt mår illa vid hög ansträngning. YEAY…. Eller…… 😛

  • Reply
   idaaspens
   7 december, 2014 at 09:07

   Hehe, gott att höra! Då satsar vi stenhårt på att illamående är ett gott tecken! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: