Allt och inget

Cardiokärlek och lite cardioavsky på samma gång

Vissa dagar kan man ju ta en träningsselfie. Idag var inte en sådan dag.

Jag måste tjata om det igen: Grit Cardio. Alltså jävlar. Åt en lussekatt vid 14:30-fikat och den var på väg upp vid 18:40. Jag kände den i halsen. Okej, äckligt, men jag ville illustrera hur enormt ansträngande detta pass är. Och instruktören, så sjukt peppig på ett icke-klämkäckt sätt. Bästa sättet alltså. Gillar också att det är begränsat antal platser på passet, så salen inte är knökfull. Då blir man på något sätt sporrade av varandra och vägrar ge upp. Underbart! Älskart!

Men man är inte så snygg efteråt. Faktiskt är det så att man är jättejätteröd i ansiktet.
Så det blir av förklarliga skäl ett bildlöst inlägg idag.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: