Allt och inget

Men Gunde Svan, han är bäst utav dom alla, han har huvet fullt med valla!

 

IMG_6018

Lycka?

Tänk att något så jobbigt kan göra en så lycklig. Som att träna till exempel. Det är ju inte alltid det är jättelätt att ta sig ut på en löprunda, eller iväg till gymmet. Och när man väl är där är det ju inte alltid jätteroligt. Men så när man är klar med passet, eller kanske bara med en tung del av passet, då är man plötsligt så där lycklig.

Det får mig att tänka på en låt av Euskefeurat, som handlar om Gunde Svan. Ja, det låter märkligt, men jag gillar Euskefeurat och en del låtar är lite roliga. Eller mycket. Just nu har jag alltså fastnat i den här låten om Gunde Svan, där sångaren berättar om sitt osunda leverne (och om hälsosamma Gunde Svan). Så här säger han om träning: ”Så varför slita tungt, när man kan ta det lugnt? Nej det verkar inte särskilt smart!”

Jamen för att man blir stark och så himla lycklig, I guess! 

Av någon anledning blir jag också så sjukt träningspepp av denna låt. Bättre kan det ju inte bli!

Gunde Svan på Spotify

Om det ska va sport
då ska det va nån sort
som är utav bekvämare art
Så aldrig att nån får
mig till nåt eljusspår
Nej jag föredrar nog bridge och dart
Ja jag får min motion
när jag går ifrån bron
och till min garageuppfart
Så varför slita tungt
när man kan ta det lugnt
Nej det verkar inte särskilt smart

Men Gunde Svan HAN ÄR BÄST UTAV DOM ALLA
Gunde Svan HAN HAR HUVET FULLT MED VALLA
GUNDE SVAN DET ÄR GRABBEN HELA DAN
O VAD JAG ÄLSKAR GUNDE SVAN

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linnea
  17 december, 2014 at 22:56

  Jag känner mig så jävla klyschig när jag säger att man aldrig ångrar ett träningspass eller att jag mår så bra av att träna eller att jag längtar efter att få springa, men det är ju faktiskt så!

  • Reply
   idaaspens
   18 december, 2014 at 07:12

   Alltså ibland måste man vara klyschig, för det är ju faktiskt helt sant!!!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: