Allt och inget

Ledighet i norr

Äntligen är det dags! Imorgon blir det semester och då bär det av norrut, närmare bestämt till Luleå. Väskan är packad och jag drar direkt efter jobbet. Höll på att våndas ihjäl mig över träningssituationen nu över jul, men jag antar att man får släppa det lite… Har i alla fall packat med underställ och reflexväst och löparskor så jag kan ta några rundor. Kommer vara borta i ett par veckor, så helt sysslo(tränings)lös får jag ju inte vara!

Men kommer att sakna:

IMG_5600 IMG_5818

 

För jag har ju totalt lyckats fastna för att bli starkare. Bodypump t.ex: det är mitt nya gift!

Men det ska bli så himla skönt med ett par lediga veckor. Behöver det verkligen. Nu går man verkligen på reservbensin (?). Ja, ni fattar.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  18 december, 2014 at 19:06

  Bodypumpen finns kvar. Du får köra knäböj och burpees så länge. 😉
  Ha det så gott! Kram M

 • Reply
  Heidi
  19 december, 2014 at 09:12

  Som Malin skriver, bodypumpen finns kvar. Och antagligen är det ännu roligare att gå på pass sen när du varit borta en liten stund. Njut av ledigheten 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: