Allt och inget

Träningsselfieåret 2014

Det är ju de tiderna nu. Då det börjar bli dags att sammanfatta året. I träningsväg har det varit ett ganska händelserikt år faktiskt, men det kommer jag till vid ett senare tillfälle… Låt oss börja med den viktigaste årskrönikan! För vad är väl en träningsblogg utan träningsselfies? Varsågod, jag bjuder på träningsselfiekavalkad från det gångna året!

Och ja, detta är bara ett urval av alla selfies jag lagt upp på bloggen i år…

Förutom träningsselfieårskrönika (som man väl kan ta med glimten i ögat) har det som sagt varit ett spännande år i träningsväg. Det bästa var såklart att vara ambassadör för Midnattsloppet. Galet att de valde mig ändå. Mer om detta i ett senare inlägg, är i processen att processa året i huvudet ännu…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  traningsgladje
  29 december, 2014 at 10:50

  haha kul att vi gjorde samma!! 🙂 hoppas du får ett kanonfint 2015!

  • Reply
   idaaspens
   29 december, 2014 at 13:39

   Haha, selfies är ju en viktig del av bloggandet så det kändes som en klockren årskrönika 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: