Allt och inget

Vinterfint och resedrömmar

Det finns fördelar med kylan, och en är att allting blir så himla fint. Har tyvärr inte sett något norrsken ännu, men jag njuter av vintern ändå. Inatt t.ex. gick jag ut i -21 för att fota träd. Bara en sådan sak. Svårt att fota på natten bara, skulle behövas ett stativ.

DSC02142

Vinternjutningen till trots, jag längtar efter sol och värme. Jag drömmer lite om att fira nästa jul utomlands. Men jag är realistisk och vet att min familj inte kan lämna allt och åka iväg så där, så jag får drömma vidare. Det känns ju inte helt upplyftande att fira julen ensam heller. En nackdel med att vara lärare är att inte kunna ta ledigt närsomhelst och åka iväg, så det är julen och sommaren som gäller. Hade inte haft någonting emot att åka iväg på en träningsresa i mars igen.

Satt och googlade julresor. Hamnade hos Playitas. Det är nu min dröm att åka dit nästa år antingen över jul eller nyår. Känner absolut ingen att ta med mig på en sådan resa. Åh!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: