Allt och inget

Och 2015 då?

Jag har suttit här och sammanfattat träningsåret. Är så nöjd med detta år, mer än jag trodde när jag började fundera över det. Jag trodde tex inte att det var så stor skillnad från 2013, men det var det ju. Jag har till exempel sprungit en halvmara i år, något som var helt otänkbart för 1,5 år sedan. Jag har kommit en bit, och det gör mig motiverad att fortsätta.

Nåväl, jag förväntar mig såklart att du sitter som på nålar nu och väntar på hela min årssammanfattning. Den kommer när vi närmar oss 2015!

Men 2015 då? Vad ska man satsa på? Målsättningar och nyårslöften? Hopp och drömmar? Detta önskar jag 2015:

– att få vara hel och kunna fortsätta springa, gärna längre distanser än nu
– att träningen fortsätter vara en naturlig del av min livsstil
– att min kropp fixar att springa Göteborgsvarvet en gång till, och gärna på under två timmar
– att jag persar på milen
– att jag återigen får till rutinen med långpassöndagar

Framförallt så är det ju önskan om att fortsätta att älska träning som är det viktigaste för mig. Har lyckats i 1,5 år nu, och jag är livrädd för att tappa det. Samtidigt som jag är så säker på att jag aldrig kommer låta det hända.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/82a/55142869/files/2014/12/img_6033.jpg

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  29 december, 2014 at 10:48

  Det är verkligen bra när man har noterat sin träning på något sätt och kan gå tillbaka och verkligen inse skillnaden. Det är så lätt att tycka att man har ”fastnat”, men när man kollar tillbaka ett år eller två så ser man verkligen utvecklingen. 🙂

  Kram M

  • Reply
   idaaspens
   29 december, 2014 at 13:37

   Verkligen! En av alla anledningar att fortsätta blogga 🙂

 • Reply
  charlottasofia
  29 december, 2014 at 12:39

  Du är så grym och världens inspiration! Är helt säker på att du kommer nå dina 2015-års mål:)

  • Reply
   idaaspens
   29 december, 2014 at 13:38

   Men tack, och right back at you!

 • Reply
  Tabula rasa | Träningsblogga
  2 januari, 2015 at 00:05

  […] redan skrivit ett förhoppningsinlägg om 2015, men för att vara kort och koncis så snor jag Kalle Wahlströms boktitel: jag ska bli […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: