Löpning

Nytt söndagskoncept?

Bra springsugen imorse. Åtgärdades!

Bra springsugen imorse. Åtgärdades!

13 km igår och jag trodde jag skulle känna mig helt slut i kroppen idag, men det gjorde jag inte så fick till ett pass idag med. Så bra träningshelg! 

Fick en snilleblixt (!) och kom på att man inte behöver skor på core, så bestämde mig för att springa till gymmet, köra en halvtimmes corepass och sedan springa hem (utan att behöva ta med mig något till gymmet alltså, så himla bra!). Med 3 km till gymmet blev löpningen en fin uppvärmning, och sedan en rätt fin nedvarvning också. Så alltså, 6 km löpning + 30 min core. Nöjd med det på en söndag som egentligen skulle vara vilodag. Och bra koncept det där med att springa till och från gymmet, det lär jag nog göra om.

Löpning + core = fin söndagskombo.

Löpning + core = fin söndagskombo.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mari
  15 februari, 2015 at 17:47

  Den kombon är riktigt bra 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   15 februari, 2015 at 18:37

   Jamen det kändes så!
   Och så var det rätt skönt att dela upp löprundan i två korta eftersom jag sprungit rätt mkt i veckan 🙂 Blev lätt då!

 • Reply
  Carolin
  15 februari, 2015 at 20:12

  Den kör jag också ofta! Har 3,6km till gymmet så det är perfekt!

  • Reply
   Träningsblogga
   15 februari, 2015 at 20:52

   Så himla bra!
   Förstår inte hur jag inte har tänkt på det tidigare…

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: