Sammanfattning

Träningen i januari

Jamen halleluja! Äntligen är januari över, tidernas längsta månad. Nu ska vi bara överleva februari också, och sedan är det ju typ vår…

Januari blev en bra träningsmånad för mig! Jag har kört på med min löpning, i snöstorm och regnrusk och mörker och någon gång i sol. Det har kanske inte blivit supermånga långpass men jag har ändå fått ihop runt tre mil i veckan (förutom en halvlam vecka 3). Jag vill ju ha betydligt fler kilometer än så på en vecka, med tanke på att jag ska springa maraton snart, men jag har ändå sprungit 126 km i januari och det är jag sjuuukt nöjd med. Kroppen svarar bra på träningen och jag känner mig i bra form.

För den som är intresserad går det fint att följa min träning på jogg.se – planen är att registrera varenda pass där, och än så länge håller det! 

Januaris sista träningspass blev ett jäkligt jobbigt intervallpass. Jag och Malin hade just spelat in morgondagens poddavsnitt när hon vräker ur sig: ”Ska vi inte gå till gymmet och köra lite?”. Så vi sprang en pyramid, och avslutade sedan med en massa tåhävningar. Gött pass!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna
    1 februari, 2018 at 06:16

    Har också börjat regga på jogg efter att ha använt Funbeat sen stenåldern. Så ovant. Är fortfarande inte helt överens med att LÖ betyder löpning och inte LÖRDAG i när man kollar listan över vad man tränat i veckan…. ge mig elva månader till så har jag nog fattat 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: