Allt och inget

Hundratusen träningspass 2018

Återuppstarten av bloggen går kanske lite trögt och långsamt, men desto bättre går det med träningen. Jag är inne i ett grymt bra flyt nu, löpningen känns riktigt bra. Förra veckan tränade jag dock väldigt lite, men det var faktiskt (tro det eller ej) mest enligt plan. Veckan dessförinnan sprang jag fler kilometer totalt än jag någonsin gjort under en vecka, så denna arma kropp behövde sin vila. Nu är det dock sportlov och sportas skall det! Träningen inför Barcelona maraton går enligt plan, och med 27 dagar kvar känner jag mig absolut lite nervös men ändå lugn i det faktum att jag har hållit igång med löpningen under hela vintern och inte hade kunnat göra så mycket annorlunda.

Tiotusen träningspass 2017 / Hundratusen träningspass 2018

Som ni kanske minns drog jag och Emma tillsammans med Bloggar om hälsa igång en träningsutmaning förra året. Tanken var att skänka en krona per tränat pass under året till Musikhjälpen. Målet var 10000 kronor och det lyckades vi med. 10 981 kronor blev det totalt! Finfint tyckte vi och övriga som hängde på utmaningen, och alla var såklart pepp på att köra även i år. Men nu höjer vi målet och satsar på hundratusen! Man måste våga för att vinna! (Och såklart får man ju skänka mer än en krona per pass… och räkna pass precis hur man vill… osv osv… alla efter sin förmåga!)

Gå gärna med i facebookgruppen där vi är ett helt gäng som tränar och peppar varandra!

–> HUNDRATUSEN TRÄNINGSPASS på facebook

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: