Podden

16. Intervaller, långpass och frustration

Alltså veckorna bara flyger fram (swoosh) och vi har redan släppt vårt SEXTONDE avsnitt av podden Sitt inte still. Det är så sjukt! Framförallt är det väl sjukt att vi faktiskt lyckats släppa ett avsnitt per vecka trots julledigheter på olika håll och sjukveckor och dylikt. Är nästan lite stolt över oss!

I veckans avsnitt snöar vi mest in på löpning (inte så ovanligt). Vi fick en lyssnarfråga om intervaller så vi tipsar om ett gäng olika intervallpass, och så blir det snack om långpass och huruvida vi behöver ha med oss någon extra slags energi i form av gels eller liknande när vi springer sådana. Jag pratar om frustrationen kring att behöva korta ner mina långpass och att jag inte visste att jag kunde bli så himla arg när träningen inte går enligt plan (trodde liksom inte ens att jag tränade enligt någon plan överhuvudtaget).

Podden finns på de vanliga ställena där poddar brukar finnas, OCH på Spotify! Och så går det såklart fint att lyssna här också ->

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: