Allt och inget

Det var sportlovet

Älskar sportlov. Älskar OS. Vi är först ut i Sverige med sportlovet och det har ju varit skönt i veckan, men mindre skönt att det är slut. Alltså, det är skönt att vara ledig. Särskilt i samband med evenemang som OS. Man stiger upp tidigt, ser Sverige ta några medaljer och sedan har man hela dagen att göra vad man vill. Vad jag ville var att träna mycket, men av olika anledningar har det inte alls blivit så mycket av det som jag ville. Nåväl, några pass i alla fall och nu har vi ju hela helgen kvar av den här veckan också!

Igår inledde jag dagen med ännu en grå löprunda (kan det snäääälla bli lite vår och sol snart??). Jag kunde inte springa så långt eftersom jag hade en frisörtid att passa, men korta pass räknas också. Det är bara så himla frustrerande att det kommit snö och således slaskväder denna veckan, jag har inget emot väder, men vad less man blir ändå när man försöker springa men bara glider runt i slasket. Nåja, några kilometer in på kontot blev det ju i alla fall. Och jag påminner mig om att jag snart ska få springa i Barcelona, och sedan även i Portugal… Det är bra att ha mantran.

Nu är det klassisk lugn lördagsmorgon hos mig. En skiva rullar, kaffe hinkas och speciellt med just denna lördag är att jag väntar på att få se damernas skidstafett. Sedan ska jag ut och springa! Det ser nästan ut som att det är lite sol ute, men jag har säkert fel…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  17 februari, 2018 at 19:44

  Fyra veckor till Portugal här! Håller på att längta ihjäl mig! Grått är så himla… grått!

 • Reply
  Trail och Inspiration
  18 februari, 2018 at 17:24

  Tycker personligen att det är kass att kanal 5 har OS, med tanke på att alla (läs jag) inte har mer än de markbundna kanalerna…… (Men ja ja, i-landsproblem)!
  Skönt att du kom ut. Oavsett väder. Men håller med om att lite vårväder inte skulle skada. Vårväder UTANn pollen, that is. 😀

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 februari, 2018 at 19:58

   Åh just det, vad tråkigt för er som inte ser Kanal 5! I-landsproblem jaaa, men ÄNDÅ!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: