Löpning

Helg med löpning i fokus

Ja, här pågår förberedelserna inför Barcelona maraton för fullt. Jag gör allt jag kan för att få in så mycket löpning (och då kanske framförallt långpass) som möjligt innan jag måste börja trappa ner. Idag är det PRICK tre veckor till start, och det är ju… så sjukt lite tid…

Helgen har därför gått i löpningens tecken, med längre pass både lördag och söndag. Underbart! Igår körde jag ett tudelat pass – sprang först 9 km hem till bror där jag drack en kaffe innan jag sprang 12 km till och hips vips var 21 km sprungna. Visserligen lite uppdelat, men 21 km nonetheless. Känns väl kanske lite sådär att tänka på att jag ska springa DUBBELT så långt om tre veckor, meeeen…

Göteborg i februari – charmigt! 

Idag hade jag och podd-Malin bestämt löpdejt, så läs och häpna: jag ställde frivilligt väckaren på 7! På en söndag! För att springa! Det hade man ju inte kunnat tro om mig för några år sedan… Tog bussen till Eriksberg och därifrån sprang vi ”Broarna”, dvs. över Göta älvbron och sedan tillbaka till Eriksberg över Älvsborgsbron. Blev ju nästan så att man började längta lite till Göteborgsvarvet alltså! 14 sköna kilometer blev det idag.

Efteråt avslutade vi det hela med frukostbuffé och lite poddplanering på ett café i Eriksberg. Sjukt bra start på dagen, och med det en riktigt bra träningshelg. Hoppas ni också har lyckats få till lite skönt spring eller annat gott!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  18 februari, 2018 at 22:36

  Låter som en galet bra helg om du frågar mig! Och Barcelona alltså! Så najs. Det kommer gå hur bra som helst!

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  19 februari, 2018 at 20:13

  Det kommer gå superbra! Och om du får tid över efter loppet måste du belöna dig på Chök, bästa chokladstället precis innanför ramblan! http://explorista.se/chok-the-chocolate-kitchen-i-barcelona/

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: