Livet

Är jag tillbaka nu?

Med tanke på att jag inte skrivit någonting här sedan i mars kanske det förvånar några att det plötsligt dyker upp ett nytt inlägg. Eller så gör det inte det, eftersom jag ju har en tendens att behöva dela med mig av mitt liv ibland. Eller ofta, beroende på hur man ser på saken. 

Hursomhelst. Jag saknar att skriva. Och det händer saker i livet som jag vill skriva av mig om. Bloggen heter ju fortfarande Träningsblogga och Träningsblogga är ju jag, men det kanske kommer dyka upp inlägg som inte har med träning att göra. Fast träningen är ju en stor del av mitt liv, så klart den kommer att vara kvar här. Men det kanske blir lite annat också. En varning bara.

Sedan sist

Vad gäller träningen så har det ju hänt en hel del sedan sist. Bara några dagar efter mitt senaste inlägg åkte jag till Barcelona och sprang maraton. Eller ”sprang” är väl kanske att överdriva, det var inte mycket som stämde den dagen. En plåga i princip från början till slut, med mycket tårar och smärta och ett jävla pannben. Men medalj fick jag ju…

Strax efter Barcelona drog jag till Portugal på träningsresa. Så kul! Var där som löpledare på en av Springtimes resor till Monte Gordo. En helt fantastisk vecka på alla sätt och vis.

Strax därefter hände dock det som inte fick hända. Jag blev skadad. Domen från sjukgymnasten var en överbelastad muskelsena och jag hade så satans ont. Jag kunde vakna på nätterna av smärta i låret. Haltade på jobbet. Att springa var det ju inte fråga om. Samma vecka som Göteborgsvarvet fick jag ett starkt rekommenderat NEJ till att starta och två veckor senare fick jag såklart också ställa in Stockholm Marathon. Våren och en stor del av sommaren fick därmed ägnas åt rehab. I juli sprang jag 2,7 km helt utan smärta och det var som en dröm.

Och nu är jag tillbaka. Smärtfri och med blogg.

4 Comments

 • Reply
  Discoduckan
  26 november, 2018 at 19:36

  Välkommen åter!

 • Reply
  Anna
  26 november, 2018 at 22:07

  Välkommen tillbaka!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: